top of page

Tady nesmíš chybět! Hlásíme poslední volná místa na Letní sportovní tábor v Harrachově!


Vzpírání na Letním sportovním táboře v Harrachově nechybí
Vzpírání na Letním sportovním táboře v Harrachově nechybí

Ještě přesně nevíš, co budeš dělat od 13. srpna? Někam by ses vrtnul(a), ale nevíš moc kam? Chceš strávit kus prázdnin v příjemném klimatu Krkonoš s prima partou různě starých dětí a mládežníků, a ne se grilovat ve městě nebo v nížině? Pokud ti nevadí, že se zapotíš, umažeš, ale také i umeješ v čisté řece, tak bys rozhodně neměl váhat!


Program je velmi bohatý, vyzkoušíš si různé sporty od atletiky a gymnastiky, přes judo a vzpírání nebo hry až po lezení nebo turistiku nebo přespání pod širákem. Letos se také přiučíš zdravovědě, abys věděl, jak se chovat, když potkáš nějakého zraněného!


Veškerý program vedou zkušení profesionální instruktoři, které jejich práce baví a určitě se nemusíš bát nějakého drilu a nudy. Cílem programu není vychovat profesionální sportovce, ale šikovné mladé lidi, co se nebojí pohybu a sportu.


A pamatuj si, kdo nebyl na akci Letní Sportovní Tábor v Harrachově, NEŽIJE! Takže nezapomeň vzít kámoše, nebo pokud jsi mladší tak mamku nebo taťku (anebo oba) a koukejte dorazit! Program bude připravený i dospěláky, aby nezlenivěli, když o ratolesti bude celý týden dostatečně postaráno.


Tak na viděnou v Harrachově!


65 zobrazení
bottom of page