top of page

Cyklotábory se blíží! Bikeři, hlaste se!


Začala škola a už tě v lavici pálí zadek? Už tě svrbí nohy a někam bys vyrazit ven se protáhnout? A ty ještě nejsi přihlášený na CYKLOTÁBOR do Harrachova? Tak to bys měl rychle změnit!


A že se bojíš, že ti bude na kole zima? Tak to se neboj, o to se naši zkušení instruktoři postarají, aby ti zima nebyla!


A že se bojíš, že tě bude bolet zadek z kola? Že nejsi zvyklý tak dlouho sedět na kole? To se taky bát nemusíš. Jak je už na táborech a kurzech Sportovního dítěte zvykem, nebude se jezdit jen na kole, ale můžeš vyrazit na skateboard či in-line (podle tvých preferencí).


Že si nejsi jistý, jestli to na kole zvládneš? ZVLÁDNEŠ! Všichni to zvládnout. Naši instruktoři jsou profíci ve svém oboru. NAUČÍME tě ovládat kolo, naučíme tě neleknout se překážky a plynule ji přejet a ty, co jim to už půjde lépe nebo jsou starší a zkušenější, naučíme sjíždět náročnější pasáže! Vedeme jednání, aby nám přijel pomoci i stavitel tratí závodů pro horská kola, který to fakt umí a umí to i děti naučit!


A že by snad měla být večer nuda? Tak to jsi asi nikdy nebyl na táboře se Sportovním dítětem, ne?!? U nás nuda rozhodně není! Bojovka, promítání pohádky, diskoška ale i dlabání Halloweenské dýně atd. bude na pořadu dne.


Tak už ses rozhodnul, že jedeš? Pokud ano, tak se přihlas! Můžeš si vybrat ze dvou variant tábora: delší, pro ty, co nepotřebují být nutně ve škole a kratší, pro šprty, kteří nechtějí nic ve škole zameškat!





65 zobrazení
bottom of page