top of page

Cvičení rodičů s dětmi


ANO, je to tak! Rozhodli jsme se oprášit cvičení pro nejmenší. Kdysi bylo toto cvičení velmi oblíbené, ale pak prostě přestaly stačit naše kapacity. Nyní se ale náš tým rozrostl a tak my se zase můžeme začít věnovat těm nejmenším, abychom v nich probouzeli lásku k pohybu a všestrannému sportu již od prvních měsíců života.


Domluvili jsme se s Krpálek Academy a od ledna otevíráme půlroční sportovní kurzy pro rodiče s dětmi ve skupinách čítajících maximálně 12 dětí. Všechny věkově rozdělené skupiny budou cvičit každou středu od 4. ledna 2023 do 14. června 2023. Časy se budou odvíjet od toho, do jaké skupiny (na základě věku, příp. dovedností bude dítě zařazeno). Místo cvičení je Sportovní areál Rokytka v Praze Hloubětíně.


Jako jedni z mála nabízíme sportovní lekce pro rodiče s dětmi od 6 týdnů až po předškolní věk – sportovní přípravku. Ale jsme přesvědčeni, že je zapotřebí děti rozvíjet a socializovat od počátku jejich života. Navíc cvičení skupinek těch opravdu nejmenších je koncipováno tak, aby se i maminky po porodu rychle vrátily do běžného života. Aby posílily ochablé svalstvo po porodu a stabilizovaly své tělo. To se jim bude velmi hodit, když budou neustále svou ratolest zvedat a nosit. Navíc při cvičení maminky či tatínkové uvidí a naučí se, jak pohybově zabavit miminko či svého staršího raubíře a budou moci s ním i tak pracovat doma a pěstovat v něm pozitivní vztah k pohybu a ke sportu.

 
 

Cvičení pro rodiče s dětmi (později jen pro děti, ať se také učí být samostatné a rodiče si mohou od nich odpočinout), probíhá pod vedením profesionálních instruktorů, kteří mají se sportováním dětí od útlého věku bohaté zkušenosti.

Program je koncipovaný dle nejnovějších vědeckých poznatků, ale především všestranně a zábavně tak, aby bez sportování NEMOHLY DĚTI ŽÍT A TĚŠILY SE NA DALŠÍ HODINU, LEKCI či TRÉNINK. a také tak, aby chtěly sportovat samy v průběhu jiných dní a celého týdne!

Všechny děti přihlášené do pravidelných tréninků budou mít nárok na zvýhodněné ceny na pobytové kurzy pořádané organizací Sportovní dítě.cz. Tím chceme dětem dopřát další sportovní rozvoj, který není v Praze možný (např. lyžování, plavání v moři, cyklistika, pobyt v přírodě atd.) anebo obtížný.


Tak neváhejte a přihlaste sebe i svou ratolest, ať si spolu užijete spoustu sportovní zábavy a uděláte spoustu dobrého pro svá tělíčka!


Těšíme se na každého!


Aaaaa, že nevíte, jestli do toho jít? Tak se přijďte NEZÁVAZNĚ A ZDARMA podívat, jak budou lekce pro děti probíhat! První UKÁZKOVÁ LEKCE startuje už ve středu 16. 11. 2022!



203 zobrazení
bottom of page