top of page

AKCE! Cvičení rodičů s dětmi za polovinu!

Aktualizováno: 26. 5. 2023


Chtěli byste chodit se svým dítkem cvičit, aby to nebylo pohybové polínko, jak ukázal nedávno publikovaný průzkum ČOV? Do rozběhnutého kurzu se už přidávat nechcete? A co tedy vyzkoušet cvičení pod hlavičkou Sportovní dítě.cz v Hloubětíně?


Nejen, že si můžete koupit lekci samostatnou a nemusíte se tedy zavázat, že každý týden dorazíte (jasně, dítko má jednou u nosu nudli, podruhé trucuje a potřetí potřebujete někam odjet), ale navíc cvičení v květnu a červnu bude s 51% slevou, tedy 169 Kč za lekci (původní cena za lekci: 350 Kč)!


Individuální přistup k dětem i rodičům našimi zkušenými a certifikovanými instruktory, vlastně instruktorkami, je samozřejmostí, stejně jako všestranná sportovní příprava a harmonický rozvoj dítěte od nejútlejšího věku (skupina MIMÍSKŮ pracuje s dětmi od 6 týdnů a cvičí i jejich maminky). Cvičení dětí je samozřejmě rozděleno podle jejich věku, příp. jejich dovedností (někdo je přeci jen trochu vývojově rychlejší, jiný trošku pomalejší...), tak je zapotřebí i občas pominout věk kalendářní a spíš brát v potaz věk biologický.


Přidáte se? Přijďte, jen nám napište, ať s vámi počítáme! hana.dvorakova@sportovnidite.cz

Veškeré info o cvičení těch nejmenších najdete na: www.sportovnidite.cz/rodice-s-detmi, případné dotazy posílejte na hana.dvorakova@sportovnidite.cz.


Podzimní cvičení

Na podzim otevřeme nový kurz cvičení a permanentka bude čítat 15 lekcí, které bude možné vyčerpat v průběhu podzimního pololetí (každou středu od 6. 9. 2023 do 31. 1. 2024) dle potřeby za cenu

5 250 Kč. V případě, že vyčerpáte 15 lekcí před koncem pololetí, budete si moci další lekce dokoupit podle potřeby a za zvýhodněnou cenu. Chceme vám ale nechat prostor na příp. nemoci, lékaře, či odcestování.


Pro ty, kteří se na podzimní cvičení zaregistrují do konce června, tedy 30. 6. 2023, je připravena 15% SLEVA za 15hodinovou permanentku! Tedy místo 5 250 Kč za 4 469 Kč.


Cvičení bude probíhat vždy ve středu, konkrétní čas je dán věkovou skupinou dítěte.




219 zobrazení
bottom of page